keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

CURITIBA

Kesäkuun lopulla otettiin Claran&Melissan kanssa Curitibaa kiertävä turistibussi, joten nyt saatte vähän kuvia mun kotikaupungista, jota rakastan ihan supeeeeeeer paljon♥ Ja oli kiva ottaa toi bussi just tollon ku oli MM-kisat kovimmillaan ni oli tosi paljon turisteja liikenteessä, ni ei oltu ainokaiset sinisilmäset valkonaamat haha. Tässä nyt eka pientä informaatiota Curitibasta:
"Curitiba on Paranán osavaltion pääkaupunki Brasiliassa. Kaupungissa on noin 2 miljoonaa asukasta . Suurkaupunkialue käsittää 26 kuntaa, joiden yhteenlaskettu asukasluku on 4 miljoonaa 
Curitibaa pidetään yhtenä parhaista kaupunkisuunnittelun esimerkeistä ympäri maailmaa. Kaupungilla on tehokkaasti toimivajoukkoliikennesysteemi. Kaupungissa on onnistuttu myös säilyttämään ja pitämään huolta viheralueistaan, joita on peräti 54 neliömetriä asukasta kohti."
 

En vaa käsitä, että viikon päästä en voi enää ottaa bussia joka päivä, kävellä kaduilla, käydä lemppari jätskipaikassa, käydä näissä kaupoissa, syyä halpaa ruokaa, puhua portugalia päivittäin, nauttia tästä maailmaan parhaasta kaupungista♥ tai sitä etten oo enää vaihto-oppilas..


Beijos,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Oih, oon vaan niin ilonen et tuut PIAN! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hui se on pelottaavaaa... mut oon happy et nään teijät pian ♥♥

   Poista
 2. Hei! Oon yrittänyt kattella ja laskee tuolta rotareitte sivuilta että paljo vaihto brasseihin lopulta maksas. Paljo se sulla tuli maksaa ja mitä siihe summaa kuulu? Ois aika bueno jos viittisit vastata mulle :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos totta puhutaan ni ei mitään hajua :-D mut veikkaisin että about 4000€ ja sit siihen käyttörahat mut sieltä rotareiden sivuilta löytyy kyllä hinnat tosi hyvin

   Poista
 3. Moi :) luitko tai opiskelitko portugalia miten paljon ennen kun lähit brasseihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osannu sanaakaan portugalia ku menin sinne :D

   Poista
 4. Voitko tehä nyt viellä sellasia postauksia,jossa kerrot vähä fiiliksi ja tällästl😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina on ollu kauheesti kaikkee,että en oo ollu yhtään koneella mut koitan jossain vaiheessa tulla kertoilee!

   Poista